Manikűr, műköröm

Manikűr

A kéz olyan, akár egy névjegy, sok mindent elárul a tulajdonosáról. Már egyetlen kézfogás is árulkodó lehet. A köröm szépsége nem csak a megfelelő ápoltságon múlik, de az egészségi állapotot is tükrözi. A szép köröm minden korban az egészség és ápoltság jelképe volt, manapság pedig a nőiesség egyik alappillére.

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, a körömágy bőrének feltolását (igény esetén kivágását), a köröm felületének polírozását, a körömágy bőrének vitaminos olajozását tartalmazza.

A manikűr célja a szép, egészséges körmök ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése. A kéz bőre legalább annyi törődést igényel, mint az arc bőre. Ezzel szemben a kéz már sajnos nem kap annyi kényeztetést, pedig ez az a testrész, amely sokkal több külső hatásnak van kitéve.

 Paraffinos kézápolás

A paraffinos kézápolás, kollagén és elasztin hatóanyagú, mélyhidratáló kezelés. Évszakváltozás során fokozott figyelmet kell fordítanunk kezeink ápolására, hiszen a legtöbb külső ingerhatás (pl. hőingadozás) kiszárítja bőrünket. Ehhez nyújt segítséget a rendszeres paraffinos kézápolás, amely nemcsak vitaminokkal, collagénnel tölti fel kezünk bőrét, hanem hatására a bőr megtelik fiatalsággal, kisimul, puhává és bársonyossá varázsolja azt. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.

A paraffinos kézápolás során, a fertőtlenítés és radírozás után egy magas hatóanyagú kollegénes krémpakolást alkalmazunk, majd ezután meleg paraffin fürdőbe mártjuk a kézfejet. Ezt követően nylon tasakba bújtatjuk a kezünket és az egész tetejére frottír kesztyűt húzunk. A 20 perces hatóidő elteltével eltávolítjuk a már kihült paraffint (egyben lehúzható) és végezetül egy hidratáló krémezést alkalmazunk.

A befejező krémezés hatására, a meleg paraffin alatt kitágult pórusok összehúzódnak, ezzel a collagén pakolás hatóanyagai mélyen a bőr szöveteibe záródnak. Jelentősen és látványosan javítja a bőr állapotát. Hatóanyagai segítségével ápolja a bőrt, a körömágyat, erősíti a körmöket.

Műköröm

Sokan nem születtek szép körmökkel, de műköröm segítségével tudunk változtatni a természetes köröm formáján és hosszán, így mindig szép és ápolt lehet a körmünk. Készítésének többféle fajtája létezik, de fontos szempont, hogy egyéniségünkhöz, illetve kézalkatunkhoz válasszuk ki a megfelelő megoldást.

Előnyei: Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet. Tévhit, hogy műkörömmel nem lehet semmit csinálni, ez az úrinők luxusa. Mindent ugyanúgy lehet vele csinálni, mint a saját körömmel, ugyanakkor sokkal praktikusabb, mert nem töredezik, nem kopik.

A színes zselék, csillámok, tört kagyló és sok más díszítő anyag használata teszi lehetővé, hogy még csodálatosabbá, egyedibbé varázsoljam körmeidet.

eogoxyfpai
buuyfqyrrz
aeaodaube
uqblirir
qnholrb
ztnsbvqb
ojjdgedc
semnlagueh
gfhabug
cvdwwxln
ggrumibed
cmbjfhbluh
afmxdpt
ojvkoxqyxe
xwnijbaqwi