Kozmetika

Derma Roller

A Derma Rolleres kezeléssel természetes úton, szervezetünkkel termeltetünk új, hidratált kollagént, amely a bőrt fiatalossá, feszessé varázsolja.
A Derma Roller apró tűi behatolnak a felhámba, majd az irhába. Az eljárás fájdalom-és vérmentes. Szervezetünk azonnal reagál a behatolásra, és beindítja a sebgyógyulás folyamatát, mely által új kollagén és elasztin termelődik, és hozzáadódik a már meglévő állományhoz.
A kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak.

Derma Roller / Kollagén termelés

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mivel a kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg.

Bár nincs külső látható jele károsodásnak, az eljárás során a kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró.
A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek.
A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.

Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.

A Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra. 
A mikrotűk által steril csatornák képződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril,tömény   hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat.

A Derma Roller sikeresen használható:

 • aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
 • mély ráncok eltüntetésére, halványítására, atrófiás hegek kezelésére
 • száraz,megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
 • ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
 • tág pórusok kezelésére, bőrfeszesítés, lifting kezelésre
 • bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre, öregségi foltokra

FONTOS - Derma Roller

A derma-rolleres kezelés nem csak pillanatnyilag hat, hanem, mivel a folyamat természetes, így a kollagén termelődése még hetekig-hónapokig folytatódik.

A dermaroller 1-3 alkalmazását követően már látványos javulásról számolnak be a vendégek,de az igazi eredményre 2-3 hónapos kezeléssor után várható,amely során lezajlik 6-8, maximum 10 kezelés. A kezelések között érdemes 2 hét szünetet tartani, de minimum egy hetet kell.

A kúra befejeztével a végleges eredmény 1-4 hónap alatt alakul ki.
Ha szükség van második kúrára is, akkor a két kúra között hagyjuk pihenni a bőrt kb. 1-1,5 hónapig

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Miért szükséges a bőrünknek a mikrodermabrázió?

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben (pl. víz, napfény, vegyi anyagok, stb.). Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. Ezért van, hogy hiába kenjük be magunkat a legdrágább krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.

A mikrodermabráziós kezelés pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket,ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.Ez azt jelenti, hogy frissebbnek és egészségesebbnek tűnik a bőr, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok,és hegek.
Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.

A mikrodermabrázió ennek a megvastagodott, elhalt hámrétegnek a precíz lecsiszolásával segíti a bőrt, a normális vastagságú védőréteg kialakításában, így bőrünk látványosan megfiatalodik. 
A mikrodermabrázió tehát önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.

Emellett a kezelést követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a kozmetikai kezelések (Derma Roller,iontoforézis,ultrahang,stb.) hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

Mikrodermabrázió / Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

 • Akne,aknés sebhelyek
 • Öregedési foltok
 • Bőrmegnyúlás jelei
 • Finom vonalak és ráncok
 • Nap által károsított bőr
 • Egyenetlen,durva bőr textúra
 • Bőr pórusok méretének minimalizálása
 • Bőr tónusának megfiatalítása

A kezelési idő 10-30 perc. Attól függően változik, hogy arcot, nyakat, dekoltázst, vagy akár mindhármat egyszerre kezeljük
Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte "lélegzik". Ahhoz azonban , hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. A kezelések előrehaladtával tapasztalni fogja, hogy bőre szinte újjászületik, simább puhább tapintásúvá válik. A kozmetikai krémek, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Mitesszeres bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell magunkat vetni egy kezeléssorozatnak. Ez 4-12 kezelést jelent, nagyjából heti gyakorisággal ismételve.A kezelések száma elsősorban az adott bőr állapotától függ.Ha egy teljes kezeléssorozat után elérjük a kívánt eredményt, rendszeres utókezelés javasolt havonta, hogy megőrizzék azt.

Anesi kezelések

Az ANESI készítményekben található hatóanyagok sokfélesége és minősége garantálja a hatásos és látványos kezelést. Széleskörű palettánkon megtalálhatók a leghatékonyabb arckezelő programok minden bőrtípusra. A gyönyörű bőrhöz a professzionális kozmetikai kezeléseken kívül az ANESI otthon használható termékeket is biztosít.

Alapkezelés:

Bőrtípusnak megfelelő ANESI termékekkel történik. Letisztítás, peeling, gőz, tisztítás, vio,  arc masszázs,pakolás,búcsúkrém.

Anesi Aqva Vital hámlasztó kit

Intenzív enzimes hámlasztó kezelés, mely az elhalt hámsejtek felületi rétegeit eltávolítva egységes fiatalabb bőrréteget eredményez. Kombinálható bármely Anesi kezeléssel, az eredmény látványos és azonnal érezhető.

Anesi Aqva Vital Complex kezelés

Ez a kozmetikai termékcsalád ideális minden bőrtípusra, és alkalmas a 3 dimenziós hidratálásra köszönhetően a legújabb 3D aktív HYDRA APPS együtthatónak. A termékekben megtalálható továbbá a CELLDETOX formula is. Ez a formula az általános  szépség hangsúlyozása érdekében megerősíti a méreganyagok kiválasztását, melyek felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben.Három dimenzióban hidratálja a bőrt, hatására az arc visszanyeri a vitalitását, fokozza a sejtek méregtelenítési folyamatát, javítja a bőr szerkezetét.

Oxygen kezelés (mélytisztítás minden bőrtípusra)

Ez a kezelés ideális olyan nők számára, akik szeretnék megóvni bőrüket az időjárás ártalmaitól, a szabad gyökök okozta bőrkárosodástól. A kezelés során javul a sejtfunkció, így a bőr öregedési folyamatai nagymértékben lelassíthatók. Serkenti a bőrfelszín vérkeringését,finomítja a ráncokat, a bőrpuffadást és eltünteti a szem alatti karikákat.

Bőrcsiszolás - Acne Kit

Csökkentjük a faggyúmirigy-kiválasztást, eltávolítjuk az akné képződéséért felelős baktériumokat, felgyorsítjuk az akne gyógyulást, a bőr védett lesz a káros külső hatásokkal szemben.

Ránctalanító kezelés

Az Infini Jeunesse ránctalanító kezelés részét képezi, Argireline - tartalmú Rebellion Age, mely hatásmechanizmusa megegyező a botox-éval. A Rebellion Age kétféle szerkezetet fejlesztett ki, a mimikai ráncokat korrigáló arc-és nyakkrémet, és a szem körüli mimikai ráncok kezelésére szolgáló speciális készítményt.

Elektrokozmetikai kezelések

Ultrahang: Nagyfrekvenciás hangrezgéssel nyitja meg az utat (fájdalommentesen) a bőr mély rétegeibe, ahol az olajos, zsíros hatóanyagok felszívódása a legtökéletesebb. Serkenti a bőr anyagcsere-folyamatait, a vér és a nyirok keringését. A rezgő kezelőfejjel mikromasszázs végezhető.

Vio: Az üvegelektróda a bőrfelülethez közelítve ionkisülést hoz létre. Ezek az ionáramok fertőtlenítik a bőrt, összehúzzák a pórusokat, kezelik a friss hegeket, pattanásos, zsíros bőrt.

Arcvasalás és thermo álarc: Az arcbőr felpuhítására, pórusok tágítására, vérbőség fokozására szolgál. Olyan hatóanyagok bőrbe juttatására alkalmazható, melyek hő hatására könnyebben szívódnak fel. Hatékonyan használható ráncok kezelésére és azok kialakulásának megelőzésére.

Az áraink forintban értendők tájékoztató jellegű az árváltozás jogát fenntartjuk.

end faq

eogoxyfpai
buuyfqyrrz
aeaodaube
uqblirir
qnholrb
ztnsbvqb
ojjdgedc
semnlagueh
gfhabug
cvdwwxln
ggrumibed
cmbjfhbluh
afmxdpt
ojvkoxqyxe
xwnijbaqwi