Hajhosszabbítás

Ki ne álmodozna hosszú, dús hajkoronáról? Létezik olyan férfi, akit mindez nem kápráztat el?

Mi valóra váltjuk álmaidat. Szalonunkban Hőillesztéses Hajhosszabbítással gyönyörű hajkoronát varázsolunk Neked.

A hőillesztéses módszer egy tincses megoldás, melynek során hajad apró tincsekre szedjük, és annak tövéhez illesztjük hozzá a pótrészt. Mindez egy speciális ragasztóval történik (keratin) amely nem káros a hajra. Kizárólag Európai hajjal dolgozunk.

Tanácsok a póthaj kezeléséhez

Hajmosás

Különös gondossággal mossa haját, a legjobb hetente egyszer. Ahhoz, hogy a rögzítési helyeket a lehető legkevésbé terhelje, soha nem mossa a haját fejjel lefelé, hanem tartsa a fejét mindig egyenesen. Ezért vagy zuhany alatt, vagy a fodrásznál mosson hajat. A tökéletes ápolás elérésére ajánljuk a Gliss Kur Ultimate Repair termékcsaládot, melyek saját haját és a toldott hajat is különösen jól ápolják. Hajmosáskor a sampont és hajregeneráló balzsamot használja. Töredezett hajnál ajánlott minden hajmosás után Gliss Kur Ultimate Repair folyékony hajvégápoló olajat alkalmazni. Hajpakolást szőke hajnál hetente egyszer, festetlen sötétebb hajnál havonta egyszer alkalmazzon: a Gliss Kur Ultimate Repair tégelyes maszkot hagyja 15-20 percig hatni, meleg törölközőbe csavarva, utána alaposan öblítse le.

 

Hajszárítás

Dörzsölés helyett nedves állapotban óvatosan nyomkodja ki a haját. Válassza ki a nedves tincseket, és  speciális kefe segítségével óvatosan fésülje át, de feltétlenül kerülje el haja rángatását! Szárítsa először langyos levegővel a hajtöveket és a rögzítési pontokat, azután hosszában, majd a hajvégeket. Ha a haját hagyja a levegőn megszáradni, akkor is ajánljuk, hogy előtte a rögzítési pontokat mégis szárítsa meg.A póthajat és a keratinos illesztést is roncsolja a forró levegő. Mindezt figyelembe véve, a hajmosásra érdemes normál mennyiségű időt rááldozni, hiszen a kapkodás és rohanás ahhoz vezethet, hogy túl kevés ideig marad rajta az ápolószer, valamint túl korán és gyorsan fogunk neki a hajszárításhoz. Ebből adódóan, a haj minősége rohamosan romlani kezd, és teljesen biztos, hogy nem marad esztétikus két-három hónapig, mint amire hajhosszabbítás esetén számítunk.

 

Fésülés

Ahhoz, hogy a saját haját kíméletesen tudja kefélni és fésülni, feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy póthajtincseit naponta válassza szét. Ehhez vezesse keresztül ujját a rögzítési pont és a fejbőr között egészen a hajvégekig. Az Ön fodrásza könnyen megmutatja, hogy ez hogyan történik. Ezután formázza haját a megszokott módon. Soha ne fésülje, vagy kefélje haját teljesen vizesen, hanem mindig csak nedves illetve száraz állapotban!

  •  A hullámos hajat nem szabad naponta fésülni, mivel a fürtök így kuszák, szöszösek lesznek. A mindennapos ápoláshoz ezért javasoljuk, hogy vagy az afrófésűt vagy pedig a saját ujját használja, mellyel reggel lazán átsimítja a haját. Egy kicsit nyomkodja meg a fürtöket. Csak a hajmosás előtt és után kell haját a speciális kefével óvatosan átfésülnie.
  • Az egyenes hajat reggelenként és esténként a speciáliskefével alaposan át kell fésülni. Közben tartsa a hajat a hajtőnél feszesen, és óvatosan, rángatás nélkül fésülje.

 

Alvás

Kösse magasan copfba a haját, mielőtt lefekszik. Így óvja leginkább haját az ágynemű és a test közötti dörzsölésektől, illetve így tudja az összegubancolódást megelőzni.


Garancia


Amennyiben a hőillesztéssel felrakott tincsekből kiesnek azt díjmentesen visszarakjuk a felrakástól számított 1 hónapig. Póthaj forgalmazásával nem foglalkozunk ezért a póthajra garanciát nem vállalunk. Kollégánk részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, /részletes leírás honlapunkon/ azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a saját és a póthaj helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.

eogoxyfpai
buuyfqyrrz
aeaodaube
uqblirir
qnholrb
ztnsbvqb
ojjdgedc
semnlagueh
gfhabug
cvdwwxln
ggrumibed
cmbjfhbluh
afmxdpt
ojvkoxqyxe
xwnijbaqwi